#

Паметен, лесен и безбеден начин за инвестирање

Инвестирајте дигитално и добијте загарантирана заработка

Регистрирај се

Apple Store

SMART INVEST GROUP ВО КРАТКИ ЦРТИ

Алтернативен и паметен начин на инвестирање за првпат кај нас!

  • Платформата е наменета за поедноставно и транспарентно поврзување на инвеститори кои се заинтересирани за пласман на своите слободни средства, со оние кои имаат модерни бизнис-идеи со голем потенцијал.
  • Одлична можност за физички лица да инвестираат во приватен капитал заедно со веќе етаблирани успешни компании.
  • Инвестициите се наменети за реализирање на проекти во областа на недвижен имот, инфраструктурни објекти, старт ап бизниси и слично.
  • Smart Invest Group е еквивалент на светски развиени и функционални платформи од овој тип на работење.
  • Smart Invest Group нуди дополнителна можност за изнајмување на платформата на заинтересирани страни, при посредување за обезбедувањето на потенцијални инвестиции и инвеститори.

КОИ СМЕ НИЕ?

SMART INVEST GROUP е просперитетна и влијателна инвестициска групација која делува во разнообразни сегменти на македонскиот бизнис и општество. Нејзината уникатност произлегува од вклучувањето на искусни и реномирани македонски претприемачи со повеќе од две децении искуство во области како: градежништво, ИТ-технологија, финансии и банкарство, трговија и угостителство, медиуми, маркетинг, печатарска индустрија и многу други. Мрежата на компаниите кои се дел од SMART INVEST GROUP е јасен индикатор за нивната сериозност и потенцијал за постигнување на долгорочни цели.

Оваа мрежа ги вклучува следниве компании:

БВ Бизнис Груп, Unlimited coders, Винарија Чифлик, EPS, Марио Матео, Графо пром, Коинг ДООЕЛ и Охо продукција,

БВ Бизнис Груп
Анлимитед Кодерс
Чифлик винарија
EPS Doors & metal
POP FOOD - DeNiro
ГрафоПром
Коинг ДООЕЛ
ОХО Продукција

Како работи Smart Invest

Три брзи и лесни чекори до заработка

01
Пребарувај, пронајдете го најсоодветниот имот за вас

Пребарувај

Пронајдете го најсоодветниот проект за вас

02
Инвестирај, вложете ја вашата планирана сума

Инвестирај

Безбедно вложете го Вашиот планиран износ

03
Заработи, очекувај одлична и загарантирана заработка

Заработи

Очекувајте одлична и загарантирана заработка.

Проекти

Вкупна
заработка
3%*
Заработка
* Максимална заработка доколку средствата се вложат на или пред денот на започнување на проектот.

X1 е почеток на нашата приказна

Станбен објект, сместен на атрактивна и мирна локација во подножјето на Златен Рид со незаменлив поглед кон Пелистер, на само 10 минути од Широк сокак, кој ќе овозможи удобно и модерно домување.

Почеток на градба: 28/02/2023
Завршување на проектот: 27/02/2024
Рок на изградба: 12 месеци.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ДО 100,000 ЕВРА

Х2 – За модерен и пријатен живот

Ви ја претставуваме следната од низата Х станбени објекти – Х2, совршен спој на удобност и спокој за модерен и пријатен живот. Лоцирана на ул. „Митрополитска“, на една од најбараните и најатрактивни локации во Битола, Х2 ќе им понуди на своите идни станари врвен квалитет од најсовремени стандарди со можност на автоматизирање на Вашиот дом со имплементирање на Smart Home решенија.

 

Почеток на проектот: 01/08/2023
Завршување на проектот: 30/06/2024
Рок на изградба: 11 месеци.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ДО 187,000 ЕВРА

Инвестирај

Вкупна
заработка
5.3%*
Заработка
* Максимална заработка доколку средствата се вложат на или пред денот на започнување на проектот.
Вкупна
заработка
10.5%*
Заработка
* Максимална заработка доколку средствата се вложат на или пред денот на започнување на проектот.

Х3 – Каде иновацијата се спојува со комфорот

Х3 како следна од низата Х станбени објекти ќе содржи извонредни станбени единици дизајнирани да ги задоволат највисоките стандарди на урбаното живеење. Сместена во срцето на една од најпосакуваните локации во Битола, Х3 ќе биде совршеното место за оние кои бараат модерен и пријатен живот.

 

Почеток на градба: 01/03/2024
Завршување на проектот: 01/05/2025
Рок на изградба: 14 месеци.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ДО 430,252 ЕВРА

Инвестирај

Х4 – Ново поглавје во модерното живеење

Влезете во следното поглавје за удобно и современо домување од нашата серија на Х станбени згради. Сместена на привлечна и спокојна локација во подножјето на Златен Рид, X4 ќе го редефинира Вашето животно искуство. Откријте 7 внимателно дизајнирани трособни станбени единици, приспособени да одговорат на секоја Ваша потреба. Х4 како Ваш нов дом го нуди совршениот баланс на спокојство и модерно живеење.

 

Почеток на проектот: 01/03/2024
Завршување на проектот: 01/04/2025
Рок на изградба: 13 месеци.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ДО 613,368 ЕВРА

Инвестирај

Вкупна
заработка
9.75%*
Заработка
* Максимална заработка доколку средствата се вложат на или пред денот на започнување на проектот.
Вкупна
заработка
15%*
Заработка
* Максимална заработка доколку средствата се вложат на или пред денот на започнување на проектот.

Х5 – Совршениот спој на модерно живеење и работење

Х5 ќе претставува спој на современа архитектура, паметни технологии, изобилство на отворени простори и зеленило. Сместен во близина на Ангромаркет, во живописната близина на градското шеталиште и градскиот стадион, X5 ја носи новата димензија на современото живеење. Откријте динамичен простор каде хармонично коегзистираат станбени и деловни простори. X5 ќе располага со 12 станбени единици, секоја украсена со приватна кровна тераса, нудејќи светилиште на спокојство среде раздвижениот градски пејзаж. Но, тоа не е сè – X5 ќе вклучи и 6 пространи деловни простори, кои опфаќаат приближно 1700 м2 во вкупна површина. Ова е можноста да го воспоставите Вашиот бизнис на одлична локација, каде што растот и успехот беспрекорно се интегрираат во Вашата секојдневна рутина.

 

 

Број на станбени единици (12) со површина од 869м2 и деловни простории со вкупна површина од 1733м2

Почеток на градба: 15/11/2023
Завршување на проектот: 15/07/2025
Рок на изградба: 20 месеци.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ДО 1,912,817 ЕВРА

Инвестирај

Х6 – Нов стандард во паметното домување

Сместен во најбараната населба – Златен Рид, X6 ќе понуди многу повеќе од дом. Овој објект ќе претставува порта за исклучителен начин на живот, каде што можете да уживате во спокојството на околината додека уживате во лесен пристап до врвните удобности. X6 нуди колекција од 8 извонредни станбени единици, кои комбинираат софистицираност, удобност и врвна технологија. Зачекорете во дом каде паметното живеење го издигнува Вашиот животен стил на нови височини.

 

Почеток на проектот: 01/03/2024
Завршување на проектот: 01/03/2025
Рок на изградба: 12 месеци.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ДО 629,783 ЕВРА

Инвестирај

Вкупна
заработка
9%*
Заработка
* Максимална заработка доколку средствата се вложат на или пред денот на започнување на проектот.
Вкупна
заработка
18%*
Заработка
* Максимална заработка доколку средствата се вложат на или пред денот на започнување на проектот.

Х8 – Балансиран начин на живеење

Сместен во најбараната населба, X8 нуди современи станбени единици . Станбениот објект ќе претставува влез во модерен начин на живеење достапен за секого. Лоциран во близина на Широк сокак, а сепак одделен од градската гужва.

 

Број на станбени единици (32) со површина од 1860 м2

Почеток на градба: 01/04/2024
Завршување на проектот: 01/04/2026
Рок на изградба: 24 месеци.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ДО 1,170,688 ЕВРА

Инвестирај

Х9 – SMART ART паметно домување во Скопје!

SMART ART е првиот самоодржлив станбен објект, во срцето на градот Скопје, подалеку од градската гужва, на само 1,5 км од центарот на Скопје. Објект кој ќе овозможи урбан начин на живот, каде ќе може да уживате во мирната околина и лесно да ги користите удобностите кои ги нуди главниот град. X9 претставува атрактивен станбено-деловен комплекс кој ќе ги задоволи и најпребирливите вкусови за совршен дом.

 

Почеток на проектот: 01/06/2024
Завршување на проектот: 01/06/2027
Рок на изградба: 36 месеци.

МОЖНОСТ ЗА ИНВЕСТИРАЊЕ ДО 6,410,260 ЕВРА

Инвестирај

Вкупна
заработка
30%*
Заработка
* Максимална заработка доколку средствата се вложат на или пред денот на започнување на проектот.

Симнете каталог

Информативен калкулатор за инвестиции

Инвестиција

€0
€0
Вкупна заработка во проценти
0.00%
Вкупна заработка во парична вредност
€0.00
Newsletter top shape

Зачленете се!

Зачленете се и бидете известени кога ќе ја лансираме апликацијата!

Newsletter top shape